Wanneer u een leerling vraagt wat ze het minst leuk vinden aan school, krijgt u negen van de tien keer een antwoord dat te maken heeft met huiswerk. Soms loopt dit huiswerk zo hoog op dat een leerling niet meer weet waar hij moet beginnen. Homework Coach helpt bij het voorkomen en oplossen van dit soort problemen.

In een rustige leeromgeving, die qua sfeer precies tussen school en thuis in zit, krijgen leerlingen de gelegenheid en professionele begeleiding om hun huiswerk te maken en te leren. Dit gebeurt in kleine groepjes van niet meer dan acht leerlingen. Wat een opluchting is het voor uw kind wanneer hij bij thuiskomst niet meer aan school hoeft te denken!

Of de resultaten nu tegenvallen, uw kind moeite heeft met plannen of gewoon een rustige plek nodig heeft voor zijn huiswerk, Homework Coach geeft elke leerling begeleiding op maat. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van wat uw kind bij ons doet.

Maak een afspraak voor een intakegesprek!

Ervaar na aanmelding hoe ook uw kind met meer zelfvertrouwen thuiskomt en naar school gaat!

Maak een afspraak voor een intakegesprek!

Heb jij huiswerkbegeleiding nodig? Klik hier om te kijken of jouw reden er tussen staat!

 

NIEUW! Huiswerkbegeleiding op afstand

De tijd die je bij Homework Coach per dag besteedt aan huiswerkbegeleiding is korter geworden. Het maken en leren van je huiswerk zul je dus vooral thuis moeten doen. Om je toch ook daar te helpen, biedt Homework Coach huiswerkbegeleiding op afstand aan.

Op de dag(en) dat je huiswerkbegeleiding krijgt, maken we afspraken hoe je het best thuis geholpen kunt worden om je huiswerk te doen. Dat kan bijvoorbeeld door het ontvangen van een berichtje (via WhatsApp) wanneer je had gepland om te beginnen met je huiswerk, het kunnen stellen van vragen over je planning of doordat je achteraf een bericht stuurt hoe het is gegaan. Je krijgt dan ook de dagplanningsformulieren van Homework Coach mee naar huis.

Op deze manier kan je optimaal gebruik maken van de tijd die je op de locatie van Homework Coach zit, en zo leer je ook nog eens om stap voor stap steeds zelfstandiger te worden.

Zou jij graag huiswerkbegeleiding op afstand willen? Klik hier om te zien wanneer je dit kan aanvragen en hoeveel het kost.