Huiswerkbegeleiding

Vanaf het schooljaar 2017/2018 heeft Homework Coach een nieuwe aanpak voor de huiswerkbegeleiding. Omdat de ervaring leert dat persoonlijke aandacht de beste resultaten levert, zal de huiswerkbegeleiding aangeboden worden als privéles, met dezelfde tarieven als de vakinhoudelijke bijles. Als daar toch behoefte aan is, kan de huiswerkbegeleiding aan twee tot maximaal drie leerlingen tegelijk worden gegeven, met een aantrekkelijker tarief. Dit gaat altijd in overleg met alle partijen. Op deze manier bent u verzekerd van de beste begeleiding. Onderstaande tarieven zijn voor huiswerkbegeleiding à anderhalf uur per keer.

Hoeveelheid
begeleiding:
1 keer* per week:
2 keer* per week:
3 keer per week:

Eén leerling,
prijs per week:

€ 43,50
€ 87,-
€ 130,50

Twee leerlingen, prijs per leerling:
€ 135,- per maand
€ 230,- per maand
€ 325,- per maand

Drie leerlingen,
prijs per leerling:

€ 100,- per maand
€ 192,50 per maand
€ 265,- per maand

* Huiswerkbegeleiding op afstand is optioneel, met het tarief van € 40,- per maand. Klik hier voor meer informatie.

Neem voor studiebegeleiding (thuisstudies, HBO), kortdurende huiswerkbegeleiding (tijdens toetsweken) of huiswerkbegeleiding voor basisscholieren contact op met Homework Coach. Deze opties zijn ook beschikbaar, maar in verband met de meer flexibele aard van de begeleiding wordt een (pakket)prijs op maat opgesteld.

Bijles

Wilt u vakinhoudelijke begeleiding voor uw kind, met meer persoonlijke aandacht, dan is er mogelijkheid om bijles te volgen bij Homework Coach. De kosten hiervoor zijn:

basisscholieren,
middelbare scholieren en
studenten MBO:

€ 35,- per uur

Deze tarieven gelden ook voor huiswerkbegeleiding aan huis. Op verzoek kan de bijles ook voor twee of drie leerlingen van hetzelfde niveau worden gegeven. Elke leerling krijgt dan 30% korting op het uurtarief. Tijdstip en plaats op afspraak. Bij een te reizen afstand vanaf 3 kilometer, gerekend vanaf de leslocatie of thuislocatie van Homework Coach, wordt er een kleine reisvergoeding (à €0,19 per kilometer) berekend.

Intakegesprek

De kosten voor een intakegesprek op afspraak zijn €19,95, tenzij wordt overgegaan tot inschrijving. In dat geval is een intakegesprek gratis. Tijdens een intakegesprek wordt er gekeken naar de behoeften van de leerling en wordt er een behandelingsplan opgesteld die het best bij die behoeften en de capaciteiten van de leerling aansluit.

N.B. Omdat onderwijs wordt vrijgesteld van omzetbelasting, wordt er aan de bovenstaande bedragen geen btw toegevoegd.

De tarieven voor volwassenonderwijs en workshops vindt u onder het kopje ‘volwassenen’.