Wat vinden leerlingen en hun ouders van de begeleiding die ze hebben gehad van Homework Coach?
Lees hier een greep uit de reacties:

Vanuit eigen interesse wilde Liefke (groep 8) Engelse les volgen, waarbij Lisanne precies de juiste balans kon maken tussen plezier en leren. Met een respectvolle benadering, goede opbouw van lesstof en afwisselende leermethodes die haar leeftijd aansprak, heeft Liefke haar woordenschat enorm uitgebreid en is zij veel vrijer geworden in het spreken! Precies wat wij zochten!
Mirjam
Liefke / Engels/rekenen
Om Larysia een goede start voor de middelbare school te geven, hebben wij Lisanne gevraagd om haar te helpen met haar 'probleemvak', rekenen. Dankzij Lisanne kan Larysia nu naar een HAVO/VWO brugklas, en is rekenen van een probleem geslonken naar 'lastig, maar haalbaar'. Daar hadden wij in 1 jaar tijd nauwelijks op durven hopen. Lisanne, bedankt! Daniëlle.
Lieve Lisanne, ik ben heel blij met je hulp die je mij gegeven hebt. Je was altijd lief en geduldig met me en legde alles op een logische manier uit. En dankzij jou heb ik een hoger niveau gehaald dan dat we eerst dachten. Bedankt voor je hulp! Larysia
Larysia en Daniëlle
Dochter en moeder / rekenen, groep 8
“De sfeer tijdens de begeleiding was zowel gezellig als geconcentreerd. Het was thuis moeilijk voor me om huiswerk te maken en me te concentreren, maar dankzij de begeleiding van Lisanne voelde ik me beter geconcentreerd en gemotiveerd. Mijn resultaten gingen vooruit, de stof werd duidelijker voor me en ik leerde mijn huiswerk beter in te plannen.”
Siem
huiswerkbegeleiding in 2 havo, tweetalig onderwijs
"Thyra vond jou een fijne begeleidster en vond het erg prettig om in alle rust haar huiswerk te kunnen maken."
Karin
moeder van Thyra, huiswerkbegeleiding in 3 havo
Ik zou Lisanne zeker aanraden als begeleider!
Maxime
5 havo
“Thuis werd ik snel afgeleid en kon ik mezelf niet motiveren om mijn huiswerk te doen. Omdat er niet te veel leerlingen waren, kreeg ik genoeg persoonlijke aandacht, terwijl de sfeer toch relaxed was. Zonder de begeleiding van Lisanne zou ik misschien wel niet geslaagd zijn!”
Guillermo
huiswerkbegeleiding in examenjaar TL
"Ik vind Lisanne een serieuze, maar gezellige begeleider die echt aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en gevoelens heeft."
Saskia
Hotelschool
"Ik zie dat het huiswerkmaken een heel stuk beter gaat sinds Thyra hulp van jou heeft. Vaak is ze 's avonds veel eerder klaar, wat haar rust en meer vrije tijd geeft. Nog altijd valt ze af te toe terug, maar het plannen gaat een stuk beter en ook de manier waarop ze nu haar huiswerk maakt is beter. Ik ben blij dat ze naar de huiswerkbegeleiding is gegaan, je hebt haar een paar goede handvaten gegeven."
Karin
moeder van Thyra, huiswerkbegeleiding 3 havo
“Engels was het enige vak waarvoor ik onvoldoende stond, ik ben er gewoon niet goed in. Lisanne’s uitleg was duidelijk en goed te volgen (ondanks dat het in het Engels was!) en door de tips die ze me gaf, merkte ik echt na een paar lessen dat het beter ging. Mijn Engelse huiswerk had ik veel sneller af en ik maakte ook veel minder fouten. Aan het eind van havo 4 stond ik zelfs een 6.5 voor Engels!”
Maxime
bijles Engels in 3 havo
“Door de begeleiding van Lisanne voelde ik me zelfverzekerder. Ik heb maar drie maanden bijles gehad, maar mijn resultaten werden beter. Nu zit ik in het tweede jaar van de hotelschool die volledig Engelstalig is en gaat het me best goed af. Homework Coach is zeker een aanrader en waar voor je geld!”
Saskia
bijles Engels in 6VWO

Wil je zelf je ervaring delen over Homework Coach? Vul dan het formulier hieronder in: